ضربه گیر کمک فنر (یک هفته تست رایگان): در صورت عدم رضایت مشتری از عملکرد ضربه گیر کمک فنر الوآپشن تا یک هفته پس از نصب، شرکت تجهیز خودرو سپهر ایرانیان عودت کل مبلغ پرداختی و بازگرداندن خوردو به حالت قبل را تضمین می نماید.
ضربه گیر کمک فنر
از آنجا که کمک فنر (Shock absorber) نقش کلیدی در سیستم تعلیق خودرو دارد، محافظت از آن امری ضروری به نظر می رسد. این امر از طریق افزودن یک قطعه کمکی به نام ضربه گیر کمک فنر انجام می شود.
نقش ضربه گیر کمک فنر چیست؟
کمک فنر مهمترین عامل در کنترل لرزش های خودرو بوده و ارتقائ قابلیت آن از طریق نصب ضربه گیر، باعث افزایش چشم گیر سطح کیفی رانندگی و عدم خستگی راننده در مسافت های طولانی می گردد. علاوه بر این، ضربه گیر کمک فنر با مهار کردن ضربات وارده حین رانندگی در سطوح ناهموار موجب افزایش عمر دیگر قطعات سیستم تعلیق خودرو از جمله طبق، سگدست، میل موج گیر و سایر قطعات جلوبندی خودرو می گردد. وظیفه دیگر ضربه گیر کمک فنر، ارتقای سطح فرمان پذیری خودرو از طریق افزایش ضریب سختی کمک فنر می باشد، به نحوی که در سرعت های بالا راننده کنترل بهتری روی خودرو دارد و قدرت او برای مدیریت تغییر مسیر های ناگهانی افزایش می یابد. این مساله در کاهش تصادفات رانندگی بسیار موثر خواهد بود.
مزایای استفاده از ضربه گیر کمک فنر الوآپشن:
ضربه گیر کمک فنر در حقیقت انرژی جنبشی دریافتی در اثر حرکت خودرو در سطوح ناهموار را جذب کرده و آن را به شکل گرما دفع می نماید. استفاده از جنس مرغوب MBR با آستانه تحمل حرارتی بالا در ساخت ضربه گیر کمک فنر الوآپشن این قابلیت را تامین می نماید.
مهار نیروی گریز مرکز از دیگر خصوصیات ضربه گیر کمک فنر الوآپشن می باشد. گریز از مرکز (Centrifugal force) نیرویی است که موجب انحراف خودرو در پیچ های تند می شود. ضربه گیر کمک فنر الوآپشن با تقسیم این نیرو به طور مساوی بین چرخ های خودرو، موجب حفظ تعادل خودرو شده و ایمنی آن را افزایش می دهد.
از دیگر مزایای نصب ضربه گیر کمک فنر می توان به کاهش صداهای ناشی از لرزش خودرو اشاره کرد. با نصب ضربه گیر کمک فنر الوآپشن، سرنشینان خودرو از سواری نرم و بی صدا لذت خواهند برد.
ضربه گیر کمک فنر فروشگاه لوازم جانبی خودرو الوآپشن با افتخار اولین و تنها ضربه گیر کمک فنر ساخت ایران می باشد که بر روی آن برند ALLO-OPTION به صورت برجسته حک شده. این محصول شرکت تجهیز خودرو سپهر ایرانیان با بهره گیری از توان متخصصان داخلی، رقیب سرسخت محصولات خارجی است که ضمن هزینه کمتر، کیفیت بالاتری را به مشتری ارئه می نماید.
این محصول در ابتدا برای خودروی رنو تالیسمان طراحی و تولید و سپس برای خودروهای نیو کولئوس، کیا اپتیما و سراتو نیز طراحی و ارائه شد. با تکیه بر توان متخصصان داخلی، به زودی شاهد طراحی و تولید آن برای دیگر برند ها خواهیم بود.
آیا الوآپشن عملکرد بهینه این محصول را تضمین می کند؟
ضربه گیر کمک فنر برند الوآپشن توسط شرکت تجهیز خودرو سپهر ایرانیان تولید و ثبت شده و با گارانتی یکساله عرضه می گردد. نصب این ضربه گیر کمک فنر در تعمیرگاه تخصصی رنو تکنیک، واحد نصب و تعمیرات محصولات شرکت تجهیز خودرو سپهر ایرانیان، توسط مهندسان اتومکانیک صورت می گیرد. همچنین مشتریان محترم از سراسر کشور می توانند خدمات نصب ضربه گیر کمک فنر را در منزل یا محل کار خود دریافت نمایند.
خدمات در محل مشتری در شهر تهران معاف از پرداخت هزینه ایاب و ذهاب می باشد. با نصب ضربه گیر کمک فنر الوآپشن در واحد نصب و تعمیرات این شرکت، در صورت عدم رضایت مشتری از عملکرد ضربه گیر کمک فنر الوآپشن تا یک هفته پس از نصب، شرکت تجهیز خودرو سپهر ایرانیان عودت کل مبلغ پرداختی و بازگرداندن خوردو به حالت قبل را تضمین می نماید. صد ها نمونه نصب موفق گواه کیفیت و کارایی این محصول بوده و رضایت مشتریان همواره اولویت اول برای شرکت تجهیز خودرو سپهر ایرانیان می باشد.
کمک فنر (shock absorber) چیست؟
کمک فنر یکی از مهمترین اجزای سیستم تعلیق خودرو
(Car suspension system) است که از یک طرف به شاسی و از طرف دیگر به وسیله سگدست و طبق به چرخ خودرو متصل می شود. وظیفه سیستم تعلیق، حفظ پایداری خودرو از طریق کنترل نوسانات وارده به اتاق خودرو هنگام رانندگی است. این سیستم نقش مهمی در هدایت و فرمان پذیری خودرو ایفا می کند و عملکرد صحیح آن مستلزم مراقبت و نگهداری است. از اجزای سیستم تعلیق خودرو می توان به فنر، کمک فنر، بوش، طبق، سیبک، میل موج گیر، سگدست و جعبه فرمان اشاره کرد که این اجزا در خودرو های گوناگون دارای طراحی های متفاوت هستند. به عنوان مثال کمک فنرها شامل انواع کمک فنر هیدرولیکی، تلسکوپی، پنوماتیک، هیدروالکتریکی، گازی، اهرمی و... می باشند. با وجود جذب ضربات از سوی فنر، سیستم تعلیق خودرو بدون کمک فنر قادر به دفع کلیه ضربات نبوده و اجزای آن مستعد استهلاک سریع هستند.
علائم خرابی سیستم تعلیق خودرو:
کاهش نرمی خودرو و تنزل سطح کیفیت سواری آن
کاهش قابلیت فرمان پذیری خودرو در پیچ ها
کاهش میزان تعادل خودرو و کشیده شدن فرمان به یک طرف
افزایش طول خط ترمز خودرو (مسافت طی شده از لحظه فشردن پدال ترمز تا ایست کامل خودرو)
لاستیک سائی
لرزش خودرو در سرعت بالا
ایجاد صدای شدید و کوبش هنگام رانندگی
بیرون زدن روغن از کنار شفت اصلی کمک فنر
ماندگار لنز عینک آفتابی